Menu

Rebirthing - Ademwerk

Wat is Rebirthing-Ademwerk?

Beauty & Relax Deborah - Herzele - RebirthingRebirthing-Ademwerk is een bewustwordingsmethode waarbij de ademhaling centraal staat. Tijdens de sessie wordt er op een ontspannen manier geademd. De inademing en de uitademing volgen elkaar zonder pauzes te laten.

Deze verbonden vorm van ademhaling zorgt voor een dieper, intenser ervaren van het hier en nu. Op die manier kunnen lichaam en geest terug samensmelten. Verborgen pijn of angst worden losgemaakt en krijgen een plaats in het dagelijkse leven.

Rebirthing-Ademwerk kan ook het contact herstellen met zelfvertrouwen, levenslust en liefde.

Voor wie is Rebirthing-Ademwerk?

De meeste mensen beginnen interesse in de therapie te krijgen op het moment dat ze hun leven onbevredigend gaan vinden. Ze vinden geen voldoening meer in naar buiten gerichte activiteiten of bezittingen, maar zijn op zoek naar de essentiële dingen van het leven die zelf vreugde uitstralen.

Beauty & Relax Deborah - Herzele - RebirthingRebirthing-Ademwerk kan dan zinvol zijn als u:

  • meer ruimte wilt geven aan vrijheid, levenslust en plezier in uw leven
  • de kwaliteit van uw leven wilt verbeteren
  • een nieuwe start wilt maken in uw leven
  • veel gedacht, gepraat en gelezen hebt over uzelf en nauwelijks verder komt
  • lichamelijke klachten hebt en niet goed begrijpt waar ze vandaan komen
  • lichamelijke en/of geestelijke spanningen ervaart
  • vastgelopen bent in werk, huwelijk, relaties,…

Anonieme reacties

Reactie 1: Met een klein hart begon ik aan ademtherapie… Het werd ECHT een verademing. Onverwerkte zaken uit het verleden kwamen tijdens de sessies naar boven en werden aangepakt.

Reactie 2: Een ware confrontatie met MEZELF, maar ik kwam er zoveel sterker uit! Het mooie eraan is dat ik naarmate de sessies vorderden sterker in het leven ging staan, maar vooral sterker in mijn eigen zijn. Doordat u dingen uit het verleden gaat beleven in een ademsessie, geraakt u ook vooruit in bepaalde denkpatronen. Elke dag is nu een geschenk, een kans om te groeien.

Reactie 3: Bedankt om mij opnieuw het mooie in het leven, de mensen te laten zien. Steeds kon ik mezelf zijn, eenvoudig en eerlijk.

Reactie 4: Bedankt om me opnieuw bewust te leren ademen, bewust te leren leven met het heden,… om me opnieuw op adem te leren komen! Maar wat ik vooral ontdekt heb: Mijn adem is mijn beste vriend!

Reactie 5: De eerste dag na de eerste sessie voelde ik me zo rustig en had ik ook meer gevoel in mijn voeten. Een gedichtje gezet over de ademhalingssessie op Dichterskring: Soul breathing - op open zee heb ik schoon schip gemaakt, obstakels overboort gegooid om in verschoonde werkelijkheid verder te gaan zeilen.

Tarieven

Intakegesprek: € 25,- (circa 45 minuten)
Individuele sessies: € 80,- per sessie ( circa 2 uur)

Enkele interessante links

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan zeker contact op via de contactpagina

Back to Top